Imunitet na korona virus grip i prehladu

Steknite imunitet na korona virus, grip i prehladu uz pomoc hipnoticke trake na engleskom jeziku.

Grip i prehlada je izvor ogromne zarade za farmaceutske kompanije ali da li vam zaista trebaju svi ti skupi lekovi?

U Americi se potrosi 4,2 milijarde dolara svake godine na vitamine i lekove za prehladu ali se milion Amerikanaca ipak razboli svake godine.

Uprkos velikoj potrosnji lekova, sirupa i napitaka, vrhunski naucni eksperimenti dokazuju da je vas imunitet snazno pod uticajem vaseg mozga, pa cak i vaseg razmisljanja. Postoji clanak na wikipediji o tome.

https://en.wikipedia.org/wiki/Psychoneuroimmunology

Trake dokazuju kako je lako, koristeci sugestiju, smanjiti broj gripa i prehlada ili imati mnogo blaze simptome prehlade i gripa:

Preuzmite trake ovde

NAPOMENA
Potrebno je znanje engleskog jezika!

Paket se sastoji od dve trake: 1) intro i 2) hipnoticke trake. Poslusajte ih tim redosledom. Nije za decu, samo za odrasle. Slusajte ih na mirnom mestu, kad ste zdravi. Ne slusajte ih dok vozite.

Ove trake su univerzalne. Pomazu kod svih vrsta gripa i prehlade. Kao sto je lepo rekao Balasevic u pesmi: Princip je isti, sve su ostalo nijanse. Ja sam imao ranije velikih problema i svake zime me je “zakacilo” nesto od toga. Srecom da sam pronasao ove trake jer sad skoro da vise i nemam nevolje sa tim. Ako i dobijem nesto, to je samo sa blagim simptomima i bez velike temperature. Ali je to mnogo redji slucaj nego ranije. Zaista mogu da preporucim svima, jedino je potrebno znanje engleskog, naravno.

Redovnim slusanjem ovih audio traka povecacete otpornost vaseg organizma i steci imunitet na korona virus, grip i prehladu na vrlo jednostavan nacin.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment