Malo secanja

– Imam vrlo malo secanja iz detinjstva… A prvih nekoliko godina zivota su vrlo fundamentalna.. Kako da koristim klik trek i da li mogu, sa tim ogranicenjem?

– To nije ogranicenje. Jer ako neko razvije problematicna osecanja on ima tendenciju da ih veze za druge razne dogadjaje u zivotu. Ne morate da se vratite skroz nazad do najranijih dogadjaja. Mozete se vratiti do dogadjaja gde ta osecanja igraju realnu ulogu i to mozete obrisati klik trekom. Zbog toga sto je sve umrezeno, podsvest zna sa kojim delom da krene i pogleda i kojim delom da se bavi. Sugestije su ukljucene na traci. Ponovo, to ne bi trebalo da bude problem, ali ako se neko stvarno bori sa secanjima, ja sam vec spomenuo akceleratore. To je jedan od osnovnih razloga zasto sam ih napravio, da pomognu ljudima da dozovu u svest stvari koje su vazne.

– Kad se ljudima javljaju secanja, ja ih pitam koja su im najranija kojih se secaju. To ne moraju biti najranija koja postoje ali ja ih pitam za najranija kojih se secaju. To mogu biti ona sa 3 godine starosti ali takodje mogu biti i ona kad su bili 30 godina stari. I to je u redu. I sa tim pocnemo.

Druga stvar koju zelim da pomenem, uradio sam intervju pre godinu i po, skoro dve, sa Majklom. On je imao, kad sam poceo da radim sa njim… On je zapoceo sa EFT-om i nastavio sa PSTEC-om i imao je teskoca sa secanjima i osecanjima. No, kako je bio uporan, secanja i osecanja su se pojavila i postao je sve svesniji ranih dogadjaja, ukljucujuci dogadjaje iz detinjstva koja je zakopao dugo vremena.

Zato mislim da nasa upornost daje signal podsvesti da je ovo vazno. Drugim recima, ako ja pokusam jedan dan… Pokusao sam klik trek u utorak i odustao sam u petak, jer nije uspelo. Mi saljemo signal u podsvest. Podsvest ne zna da mi pokusavamo nesto drugacije. Ona samo zna da smo pokusali, odustali smo, pa to verovatno nije nesto vazno.

– Zaista, ocigledno moramo biti pragmaticni u vezi toga. Mozes samo raditi sa onim sto imas. Pa, ako nema secanja iz detinjstva onda umesto toga radis sa onim sto izgleda blisko povezano sa tim osecanjima.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s