Odakle poceti

– Postoje uputstva u besplatnom audio pakovanju, ali jedno pitanje se jos uvek javlja: Odakle da pocnem?

– U besplatnom uputstvu ja preporucujem da pocnete sa necim malim. Nesto kao los dan na poslu. To je savrseno da isprobate klik trek po prvi put. Najvaznija stvar je da neko zna, pre nego sto zaroni u neki vazan problem, da zna da koristi klik trek pravilno. I nema smisla da pocnete sa necim zaista znacajnim, nego sa necim relativno malim. Na taj nacin cete proveriti da proces funkcionise za vas, to je dobar nacin da proverite da li pravilno pratite uputstva. Naglasavam da su uputstva, koja se nalaze u besplatnom pakovanju, vrlo doslovna. Zato je vazno da ih pratite bukvalno a ne da pocnete tako sto cete izumeti svoj sopstveni nacin koriscenja PSTEC-a jer je tuzno da ga koristite na pogresan nacin. Kad steknete iskustvo, moguce je da pocnete da radite stvari malo razlicito ali u ranim stadijumima, drzite se uputstava i pratite ih pobozno. Ona su tu sa razlogom. A taj razlog je da dobijete sjajne rezultate, da izgradite poverenje u proces i da mozete da pocnete da brisete razne stvari.

Uvek pocnite sa necim relativno beznacajnim. Na taj nacin mozete proveriti da budete sigurni da koristite ispravno traku i da ona funkcionise za vas i jedino tada pocnite da radite na necemu vecem.

Drugi nacin na koji mozete posmatrati ovo pitanje, odakle da pocnem, je pocnite odakle god zelite da pocnete. Jednom kad znate da funkcionise, radite na onom sto mislite da je najvaznije. Ako vam se bes cini vazniji od krivice, radite na besu i obrisite to prvo. Uvek se mozete kasnije vratiti na krivicu. Ovo treba da bude rukovodjeno vasim osecanjima. Vrlo cesto nema ispravnog ili pogresnog. Samo ima raznih nacina da se to uradi. Budite sigurni da traka funkcionise i radite na onome sto vam govori instinkt, koje zelite da obrisete prvo.

– Imam dve stvari na umu, kad se pocinje: Odvojite vremena da se upoznate sa PSTEC procesom. I odvojite vremena da… Ne da se naviknete, nego da budete bliski sa njim.

– Da, apsolutno. To je kao da vozite auto. Necete uskociti u auto i voziti preko pola drzave pre nego sto naucite da ga koristite. Vozicete verovatno prvo oko bloka. To je slicno.

Prvo cete napraviti test da se uverite da dobro funkcionise, pre nego sto zaronite u teske stvari. Ali jednom kada znate da dobro radi, onda zasigurno krenite da radite na teskim stvarima, jer jednom kad je odradjeno, oseticete ogromnu razliku.

– Zelim takodje da dodam da svaka osoba ovim upoznaje kako um radi, kada saznamo kako podsvest radi i cini razne nacine da nas zastiti. Ponavljam, mozda je pogresno rukovodjena. Ako ponovo upoznajemo stvari: mozemo razumeti kako da…, znate, koji je razlog ovome, gde je pocelo. Ili koji je uzrok, ako hocete. I takodje, ako smo vodjeni, po mojoj percepciji, vodjeni da budemo zreliji… Vise korisni, ako hocete. I vise u haromoniji sa podsvesnim. Treba da je tretiramo blago, naglasavam to. I treba da saznamo kako je to, kao malo dete. Da znamo kako to izgleda. Da li vam to ima smisla?

– Da, to ima smisla.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s