Negativno

PSTEC negativno je audio traka za neposredno brisanje negativnih uverenja. Ovo je novija audio traka i izasla je nakon PSTEC pozitiva. Njena efektivnost u radu sa PSTEC terapijom je izvanredna. Dosad se moglo sa trakom PSTEC pozitiv (i naravno uz podrsku klik treka) menjati negativno uverenje tako sto smo “ubacivati” u podsvest pozitivna uverenja da bi ona nadvladala negativna.

Sad mozemo direktno “obrisati” negativno uverenje i umesto njega sa PSTEC pozitivom na to “upraznjeno” mesto instalirati neko pozitivno uverenje. Ovo dramaticno ubrzava proces menjanja uverenja. Rezultati su izuzetni i mnogo brzi od koriscenja jedino pozitiva i klik treka.

Dakle, ako imate ovu novu audio traku radite ovako na nekom problemu:

1. Obrisati i neutralisati sa klik trekom sve negativne dogadjaje i negativna osecanja u vezi tih dogadjaja a koja su u vezi problema na kojem radite.

2. Sad koristite PSTEC negativno. Prvo sastavite recenicu koja je vase negativno uverenje. Zatim napisete tu recenicu na komad papira i stavite papir ispred sebe. Pustite traku PSTEC negativno i pratite uputstva. Osim toga, pre koriscenja trake obavezno procitajte User Guide koji se nalazi u PDF fajlu jer se u njemu nalaze neke zaista vazne informacije koje ne bi trebalo nikako da preskocite. Kad zavrsite, odmah nakon toga, uradite:

3. Instaliranje pozitivnog uverenja na upraznjeno mesto. Ovo radite onako kako sam to vec opisao na stranici za PSTEC pozitiv. Ako sve dobro uradite, pozitivno uverenje bi trebalo da zameni negativno pa ako niste sigurni kako da ovo sve odradite, pitajte nekog od PSTEC terapeuta.

Nakon sto je izasla ova traka, kao sto vidite, postupak u radu sa PSTEC-om se promenio. Dakle, ono sto sam opisao na stranici SAVETI treba dopuniti sa ovim informacijama koje sam izneo ovde. Naravno, samo ako posedujete ovu novu traku. Ako je nemate, nego imate samo pozitiv, onda sledite samo informacije na stranici SAVETI. Ali ja preporucujem da nabavite ovu traku jer je zaista izuzetno korisna.

Terapeut Peter Bunyan je negde izjavio da, kad bi morao da ide na pusto ostrvo a da moze poneti samo dve PSTEC trake, poneo bi klik trek i PSTEC negativno. To govori o izuzetnoj vaznosti ove trake.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s