Download besplatnih PSTEC fajlova

Kako napraviti download besplatnih PSTEC fajlova? Kliknite na ovaj link: Free Basic PSTEC Audio Package

… a zatim tamo u prazno polje unesite vasu email adresu i kliknite na dugme ispod tog polja. Dobicete email u kojem ce biti link na koji treba da kliknete.

U paketu koji skinete se izmedju ostalih nalaze ovi fajlovi:

PSTECClickTrack01.mp3

PSTECClickTrack02.mp3

To su dva najvaznija fajla koji nam sluze za brisanje negativnih osecanja i naziv im je PSTEC Click Track ili jednostavno klik trek, kako ih ja zovem. Ali pre nego sto pocnete da radite sa njima, obavezno poslusajte uputstva u fajlu PSTECInstructions.mp3  ili jos bolje, procitajte prevod tih uputstava. 🙂 Trake su na engleskom ali nemojte da vas to pokoleba, pogledajte stranicu Jezik. U paketu se nalazi i mp3 fajl PSTECpanicattackspecialaudio.mp3 koji je snimljen za ljude koji imaju panicne napade.

Preporucujem vam da skinete i fajl sa linka “Click Tracks Made Simple” (Ovo je u medjuvremenu prevedeno i okaceno ovde. To je intervju sa Timom.). Mozete ga dobiti besplatno ako ostavite Like za PSTEC na svom facebook nalogu.

Osim ovih fajlova, postoje i besplatni fajlovi za “Cancer: Free PSTEC Special” koji se nalaze na stranici “More Free PSTEC Resources” gde mozete naci jos neke besplatne audio fajlove sa uputstvima, kao i linkove za forume, intervjue itd.

Posetite i stranicu “Frequent Questions” (prevedeno u medjuvremenu!)  sa odgovorima na cesto postavljana pitanja. Osim toga, postoji i PSTEC forum na kome mozete saznati mnogo toga ili pitati ono sto vas zanima.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s