PSTEC audio traka

Koja PSTEC audio traka se koristi za brisanje negativnih osecanja? Nakon sto downloadujete paket sa besplatnim PSTEC fajlovima, i raspakujete ih, videcete dva fajla:
PSTECClickTrack01.mp3 i
PSTECClickTrack02.mp3
Za pocetak koristite prvi fajl, PSTECClickTrack01.mp3. Taj fajl se zove “PSTEC Click Track 1”. Ova traka sluzi samo za brisanje negativnih osecanja a nikako uverenja!

Pre nego sto pocnete da slusate traku, setite se nekog dogadjaja koji kod vas izaziva negativnu emocionalnu reakciju. Recimo, neko vas je na poslu iznervirao. Zelite to negativno osecanje da obrisete. Za prvi put pocnite sa nekim manjim problemom, nemojte odmah da radite na necem velikom.

Na pocetku ovog fajla cete cuti kratko uputstvo kojom rukom se tapka na koji klik ili ton. Sledi prevod uputstva na pocetku trake:

—————

Dobrodosli na Klik trek.
Posmatrajte nekoliko trenutaka tacku na zidu ispred vas.
Ako ne mozete videti tacku, onda zamislite neku.
Zatim, duboko udahnite i zatvorite oci.
Videcete da vam ovo pomaze. Pratite moja uputstva u potpunosti.
Za one koji su to iskusili ranije, ovo ce biti iskustvo kao kada ulazite u hipnozu i relaksaciju.
A sad, dok slusate ovaj metod molim pratite moja uputstva u potpunosti.
Zelim da to radite jer je svrha Klik treka da brzo i lako ponistite, neutralisete i obrisete negativna osecanja koja mogu biti posledica nezeljenih ili neprijatnih dogadjaja iz proslosti ili stvari koje ste zamislili da ce se desiti u buducnosti.
Dok slusate, cucete dve vrste klikova i takodje jedan ton.

Dok slusate ovaj klik, tapkajte zajedno sa klikovima prstima desne ruke.

Ovo nije pasivna vezba pa je zato vazno da pratite ova uputstva u potpunosti.

Tapkajte prstima zajedno sa klikovima.
Dakle, uradite to sada.
Ovaj klik je za vasu desnu ruku.
Svaki put kad cujete ovakve klikove, tapkajte zajedno sa njima u istoj ucestalosti kao i klikovi.

Postoji i drugi klik. Kada cujete ovaj drugi klik,
tapkajte zajedno sa njim prstima vase leve ruke.

Dakle, ovo je klik za levu ruku, tapkajte zajedno sa njim.
Uradite to sada i radite to svaki put kada cujete ovaj klik.

Postoji i treci klik koji u stvari nije klik. To je jednostavno ton.
Kad god cujete ovaj ton, tapkajte sa obe ruke, dakle ucinite to sada.

Sada zamislite taj negativni dogadjaj. Zapamtite, pod negativnim dogadjajem mislim ili na mesavinu dogadjaja, najgoru stranu jednog ili vise dogadjaja, mozda nesto zamisljeno sto je samo dozivljeno na taj nacin ili stvarni negativni dogadjaj iz proslosti.

Vi najbolje znate sa cime morate da se borite.

Rangirajte pridruzena osecanja na skali od 0 do 10 gde je 10-ka nesto najneprijatnije moguce.

OK, sada pocinjemo.

itd.

—————

Dakle, rangirali ste vase osecanje i sada nakon ovog uvodnog dela na traci, pocinje prava stvar! Cucete sugestije koje govori Tim pracene klikovima i tonovima. Nemojte se koncentrisati na ono sto govori Tim! Koncentrisite se samo na klikove i tonove, tapkajte u njihovom ritmu i istovremeno zamisljajte vas dogadjaj i osecanje koje taj dogadjaj izaziva. Dok ste vi zabavljeni tapkanjem i zamisljanjem dogadjaja i osecanja, sugestije koje vam govori Tim dopiru do vase podsvesti i brisu negativno osecanje. Vasa podsvest naporno radi i nemojte se iznenaditi ako eventualno osetite umor. To je normalno.

Kad se zavrsi traka rangirajte ponovo vase osecanje i uporedite sada brojku sa onom koju ste odredili na pocetku trake. Intenzitet osecanja se smanjio, zar ne? Ako je jos ostalo negativnog osecanja, ponovo pokrenite traku i obrisite ostatak tog negativnog osecanja. Ponovite slusanje trake onoliko puta koliko je potrebno da biste ga smanjili na nulu ili jedinicu. Tada je proces zavrsen i negativno osecanje je potpuno obrisano. Vazno je da proces brisanja negativne emocije u potpunosti zavrsite.

Druga PSTEC audio traka, ciji je naziv “PSTEC Click Track 2” se koristi kad se toliko naviknete na prvu traku da vam tapkanje postane previse lako. Onda zamenite traku i koristite drugu traku. Vazno je da ste vi zabavljeni tapkanjem na klikove i tonove kako bi sugestije, koje govori Tim, sto lakse doprle do vase podsvesti. Inace, ova dva audio fajla su skoro identicna. Razlikuju se samo u uvodnom delu, gde se objasnjava raspored tapkanja.

Na stranicama koje slede je intervju sa Timom, kreatorom PSTEC-a. Ako sad ne zelite da citate taj intervju, predjite odmah na stranicu Pozitiv gde cete saznati kako se menjaju negativna uverenja.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to PSTEC audio traka

  1. Zoran says:

    Kada zavrsim sa brisanjem negativne emocije osetim umor i spava mi se ali ne mogu da zaspim. Da li je to ta psihicka iscrpljenost? Zasto se to desava?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s