Nova stvar

– Koristio sam PSTEC klik trek i fokusirao sam se na problem a onda je nakon pola minuta potpuno slucajna, nova stvar, iskocila. To mi se cinilo vaznije nego originalan problem i onda sam prionuo na to. Da li treba kasnije da se vratim na prethodno? Ili sam se trebao drzati prethodnog?

– I jedno i drugo je apsolutno u redu. Savrseno je OK raditi na originalnom problemu, i obrisati to i onda odraditi ono drugo. Ili alternativno, prebaciti se, raditi na onom sto se cini vaznije a onda se vratiti i obisati prvu stvar. Ako se obe obrisu nema razlike kojim se redom brisu. Dakle, ponovo, rukovodite se vasim osecanjem i verovanjem u njega.

Ako koristite klik trek i nesto vam tako iskoci, vasa podsvest vam govori: Sacekaj malo, ovo treba da resis, da li bi prvo to pogledao?

– Ja mislim da je jedini zakljucak ovde: Pogledajte ih obe. Kako se osecate? Ako su obe nula-jedan, onda je gotovo sa njima.

– Da.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s