Slika

Ovo je jedan zanimljiv post sa foruma http://pstecforum.com/pf/forum/ o tome kako funkcionise klik trek audio traka za brisanje negativnih osecanja.

PSTEC nije hipnoza ali je dizajniran od strane hipnoterapeuta – Tima Phizackerley-a. On je dizajnirao PSTEC nakon mnogo godina rada i proucavanja da funkcionise KAO hipnoza – ‘mimoilazeci kriticki faktor’ – i pristupajuci podsvesnom umu, gde je svo nase “programiranje” uskladisteno. On je to dizajnirao tako da ga moze svako koristiti kao samopomoc bez potrebe za ucenjem hipnoze.

Ono sto PSTEC radi je – razdvajanje ili ponistavanje emocija koje su zakacene za secanja. Nas podsvesni um voli da pravi veze medju stvarima – voli da trazi i uparuje. Kad je uparivanje napravljeno (kugla u sredini na slici, to je secanje) – pravi liniju od te kugle do druge (ta druga kugla je emocija).
Kao u hemiji. Vi sad imate emocionalnu vezu ili emocionalnu vezanost za secanje. Te veze su stalne sve dok se ne obratimo podsvesnom nivou – a PSTEC vam dozvoljava da mu pristupite. Pustanje besplatnog PSTEC klik treka, rastavlja tu vezu i rastavlja emocionalnu vezanost sa secanjem.

Crvena kugla je:
SECANJE/Lose iskustvo
Primecena losa posledica

Ostale kugle su Emocije

Linije su Emocionalne veze

U dnu slike pise:
*Secanje ima “grozd” emocionalnih veza koje treba razdvojiti – zato je potrebno nekoliko krugova sa klik trekom. Bilo kako, jednom kad pocnete lomiti bilo koju od ovih veza, citava struktura pocinje da se rusi

Vas podsvesni um belezi svaku sekundu svakog dana vaseg zivota. To je svo ONO iskustvo, i svo to iskustvo je UNUTAR vas. Pre nego sto pocnete sa klik trekom, mislite u sebi – Ja mozda ne znam na svesnom nivou zasto se ovo _________________ meni desava ALI JA VERUJEM mom podsvesnom umu da zna tacno sta se desava. Onda, smislite nameru da ce vas podsvesni um “uci” u klik trek i poceti da razdvaja veze. Vi ne morate da znate na svesnom nivou ZASTO se ovo desava ili sta ga uzrokuje. Vi znate kako ono cini da se vi osecate. Osetite osecanje koje ne volite ali nemojte ga na silu drzati u umu. Samo budite svesni. Lepota je u tome da ne morate da krajnje tacno budete specificni o bilo cemu od toga. Samo IMAJTE NAMERU da vasa podsvest “udje unutra” i pocisti to za vas.

————————————

Institut Tri Principa pomaže ljudima da u sebi prepoznaju Mudrost, Sreću, Mir, Ljubav i Zdravlje, naše izvorno, prirodno stanje dostupno u svakom trenutku.

 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s